Pelin Akil'den yürek yakan paylaþým: Soldaki bereli arkadaþým þimdi yok
Pelin Akil'den yürek yakan paylaþým: Soldaki bereli arkadaþým þimdi yok
Ünlü oyuncu Pelin Akil Beþiktaþ'ta meydana gelen patlamada þehit olan polis Mustafa Kemal Devrilmez'le olan fotoðrafýný sosyal medya hesabýndan paylaþtý.
Oyuncu Pelin Akil Beþiktaþ'taki patlamada þehit olan polis Mustafa Kemal Devrilmez ile ilgili anýsýný duygu dolu sözlerle paylaþtý. Ünlü oyuncunun Ýnstagram hesabýndan paylaþtýðý sözler: ''Ocak ayýnda sultan Ahmet'teki patlamadan sonraki günlerde bindiðim feribotta benden þüphelenip çantamý göstermemi istemiþlerdi. Ben nasýl bir þüphe teþkil ettim neden beni aradýnýz diye merak edip sorduðumda fotoðrafta gördüðünüz soldaki özel Tim Polis kardeþim 'saçlarýnýzdan' demiþti. Anlamamýþtým. Gür saçlarýn arasýna bile bombayý saklayabileceklerini söylemiþti. Sonradan beni tanýyýp bir de fotoðraf çekilmek istemiþlerdi. Önce arandýðým için bir kötü hissetmiþtim ama gurur duydum ve düþündüm ki hepimizin pamuk ipliðinde tesadüf yaþadýðýmýz þu hayatta onlar ne kadar zor bir iþ yapýyorlardý sürekli tehlike altýndalardý. Helal olsun dedim.
Ve biraz önce bu fotoðraf geldi hem de ne acý haberle. soldaki bereli polis arkadaþým dünkü patlamada hayatýný kaybetmiþ. Zaten dünden beri içim acýyor bu fotoðrafý görünce ve ona bu kadar yakýn olmuþken o þimdi hayatta deðil içim parçalandý. Bu patlamalarda yakýnýmýz iyi mi diyip onlara ulaþtýðýmýzda içimizin rahatlamasýndan dolayý kendimi çok kötü hissediyorum. Allah'ým sen bu olaylara sebep olan azcýcýk bile sebebi olan herkesi bildiðin gibi yap. Bu soldaki bereli arkadaþým þimdi yok. Allah ona ve dünkü patlamada vefat eden herkesin ailesine sevdiklerine sabýr versin. Mekanlarý cennet olsun. Çok üzgünüm gerçekten çok. #mustafakemaldevrilmez '