Koç Burcu

Gökyüzü bugün kendinize önem vermenizin gerekliliðine iþaret etmekte.Aþýrý stres ve yorgunluktan zayýf düþen bünyenizi güçlendirmeli ve özellikle bu günlerde yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Evli Koçlar eþinizin finansal sorunlarýnýn sorumlusu olarak sizi suçlamasý yaþadýklarýnda pay sahibi olduðunuzu iddia etmesi evliliðinizle ilgili geri dönüþü zor kararlar almanýza sebep olabilir. Hak etmediðiniz davranýþlar söz konusu olsa da sað duyulu davranmalý anlýk öfkelerle kararlar almamalýsýnýz..
Günün Olumlamasý: Tüm duygularýmý bir parçam olarak kabul ediyorum. Her þey hayatýmýn iyiliði için birlikte çalýþýyor. Hayatýmýn yüce planý ile uyumlu yaþýyorum. Kendimi özgürce, tam anlamý ile ve kolayca ifade ediyorum. Doðal bir biçimde öðreniyor, aydýnlanýyorum.
Günün Kristali: Safir
Günün Rengi: Mavi

Boða Burcu

Gökyüzü bugün iþ ve özel yaþamýnýzda tartýþmak için yer arayan tavýr ve davranýþlarý ile sizleri yoracak insanlarýn enerjileri ile karþý karþýya kalabileceðinize iþaret etmekte. Soðukkanlýlýðýnýzý koruyun ve herkese ayna olmayý deneyin. Yansýmanýzla kendilerini görsünler! Ýþ hayatýnýzda finansal konularda oldukça þanslýsýnýz gelirlerinizde önemli bir artýþ söz konusu. Ýnançlarýnýz emekleriniz sizi maddi manevi zenginleþtirecek. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu tartýþmak için yer arayan kiþilere karþý savunmasýz kalmanýz olmalý…
Günün Olumlamasý: Ben aþkým ben sevgiyim ben ýþýðým ben merhametim. Özümle sözümün birliðinin demindeyim. Evreni seviyorum insanlýðý çocuklarý doðayý sevdiðim gibi. Yaþamý kendimi seviyorum. Sevgi ile beslenen ruhumla doðan her günle dünü ardýmda býrakýp aný aydýnlýðý bereketi þansý ve tüm güzellikleri ile yaþýyorum.
Günün Kristali: Ay taþý
Günün Rengi: Ýndigo

Ýkizler Burcu

Bugün kendinizi aðýrlýklarýnýzdan kurtulmuþçasýna huzurlu ve dinamik hissederek güne baþlayacaksýnýz. Kararlý oluþunuz ve deðiþimi tüm benliðinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Sizdeki bu deðiþiklik yakýn çevrenizdeki kiþileri þaþkýna çevirebilir, Sizi hayatlarýndan hiç gitmeyecek olarak deðerlendiren kiþi’lerin þaþkýnlýðý ise çok daha fazladýr. Her þeyi kabullenen idare eden kiþi gitti yerine bir baþkasý geldi þeklinde bir deðerlendirme yaparlar ve bu durumu kabullenememenin yarattýðý sarsýcý etkiden kolay beri sýyrýlamazlar. Kimi zaman aþk dolu sözlerle kimi zaman nefret eden tavýrlarla bir süre size rahatsýzlýk vermeye çalýþabilirler. Býrakýn yapsýnlar siz yolunuzu çizin ilerleyin ve kesinlikle taviz vermeyin. Ýþ hayatýnýzda ise oldukça þanslý bir gün geçmiþte kalan bir alacaðýnýzý tahsil edebilir ve maddi anlamda bir hayli rahatlayabilirsiniz.
Günün Olumlamasý: Gözümde ki perdenin aralanmasý ile yalaný doðru ile karanlýðý aydýnlýkla yenebilmenin feyzindeyim. Seçimlerimi sezgimi aklýmla birleþtirerek yapýyor, Hayatýmda önceliði daima kendi doðrularýma yer vererek yaþýyorum. Tüm kötü düþüncelerimi ruhumdan ve bilinçaltýmdan söküp atýyor. Ýnancýmýn merhametini irademin gücünü kendime rehber edip güçlenerek yarýnlara ilerliyorum.
Günün Kristali: Lapis lazuli

Yengeç Burcu

Gökyüzü bugün kayýp ve hýrsýzlýklara karþý uyarýyor sizleri önemli bir evrak tapu gibi bir belgeniz yüzünden zorluklar yaþayabilirsiniz. Yine bugün resmi dairelerde iþleriniz istediðiniz gibi ilerlemeyebilir ve bir çok aksilikle karþýlaþabilirsiniz. Günün en iyi tarafý eski dostlarýnýzla karþýlaþabilir onlardan gelecek yardýmla problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Özel yaþamýnýzda ise eþ ya da sevgilinizin unutkanlýðý ikinizi baðlayan önemli bir konuda beklenmedik sorunlar yaþanmasýna sebep olabilir. Sen ben kavgasý içine girmeden biz olmaya çalýþmalý ve çözüm odaklý hareket etmelisiniz. Bekar Yengeç’ler bugün aþk hayatýnýzda keyif verici geliþmeler yaþayabilirsiniz.
Günün Olumlamasý: Ben deðerli saygý duyulacak kiþiliði ruhu bedeni güzel iyi bir insaným. Ertelediðim her þeyi aný anýna yaþamaya baþlýyor sahip olduðum cesaret enerjisini tüm ihtiþamý ile yaþamýma katýyorum.
Günün Kristali: Mavi safir

Aslan Burcu

Gökyüzü bugün duygularýnýzda aklýnýzda arasýnda ki uyumun getireceði þanslara iþaret etmekte. Sürekli ertelediðiniz ihmal ettiðiniz belki de yapmak için yeterli cesareti bulamadýðýnýz konularda; Önemli adýmlar ilkler gerçekleþtirebilirsiniz. Özel yaþamýnýzda ise karmaþýk duygular içinde olabilir uzun zamandýr birlikte olduðunuz insanýn davranýþlarýný itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlýk tepkiler vermemeye çalýþýn ve sakinliðinizi saðladýðýnýzda duygu ve düþüncelerinizi net bir þekilde ifade edin.Bekar Aslan’lar sizler bugün aþkta çok þanslýsýnýz…
Günün Olumlamasý: Hatalarýmý seviyorum ruhumu eðitip geliþtirmeme katkýda bulunduklarý için, Düþmanlarýma teþekkür ediyorum özüme dönüp kendimi keþfedip yenilenmeme yardýmcý olduklarý beni güçlendirdikleri savaþmayý ve kendimle barýþmayý sevgime daha da güçlü bir þekilde sahip çýkmam gerektiðini fark etmemi saðladýklarý için. Rabbim sana teþekkür ediyorum saðlýklý bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandýrdýðýn için.
Günün Kristali: Beril

Baþak Burcu

Bugün iþ hayatýnýzda cazip gelen kesin bir araþtýrma yapmadýðýnýz iþlere karþý temkinli davranýn. Bir anlýk heves sizi var olan þartlarýnýzdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kýsa sürede tüketmemeyi öðrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu geliþmeler yaþamaya baþlayacaðýnýz bu süreçte sorumluluklarýnýzýn hakkýný yerine getirerek hareket ettiðinizde erteledikleriniz zaten karþýnýza çýkacaktýr. Özel yaþamýnýzda ise arýzalanan elektronik eþyalarýnýz yüzünden tartýþmalar yaþanabilir. Ayrýca evinizin su tesisatý ile ilgili kontrolde bulunmanýz faydanýza olacaktýr.
Günün Olumlamasý: Saðlýklý ve doðru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor yaþadýklarýmý objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklýlýk peþine düþmeden haksýzlýðý suçlamadan suçlu olmayý hissederek hareket ediyor ve doðru olaný buluyorum.
Günün Kristali: Granat

Terazi Burcu

Gökyüzü bugün iþ hayatýnýzda tereddütlere kapýlarak kendinizi geri planda tutmamanýz yönünde uyarýyor sizleri. Bugün sezgilerinize güvenin sizi yarý yolda býrakmayacak kadar kuvvetli ve yol göstericidirler. Bugünlerde mücadele etmekten kaçýndýðýnýz yorulduðunuz konulara karþý savaþçý ruhunuz uyanýyor adeta. Amaçlarýnýz idealleriniz doðrularýnýz için mücadele eden yapýnýzý ortaya koyma zamanýdýr þimdi. Bugün özel hayatýnýzda ki geliþmeler oldukça dikkat çekici. Eþ ya da sevgilinizle ilgili gerçeði yansýtmayan bir þeyler duyabilirsiniz. Emin olmadýðýnýz hiçbir konuda yanýlgýya düþmemelisiniz.
Günün Olumlamasý: Her davranýþýmýn her düþüncemin sonuçlarýndan sorumlu olduðumun bilincindeyim ve tercihlerimi seçimleri bunun verdiði olgunlukla belirliyorum. Sorumluluklarým beni geliþtirir ve olgunlaþtýrýr. Kendimi ruhsal ve kiþisel anlamda sevgiyle geliþtiriyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Beyaz

Akrep Burcu

Fýrsatlarýn kapýnýzý çalmasýný beklemeden kendi fýrsatýnýzý kendiniz yaratacaðýnýz süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalýþma tarzý benimsemeli size güvenen seven insanlarýn sözlerini önemseyerek bunlarý yaþamýnýzda uygulamaya baþlamalýsýnýz. Sizi hiçbir eleþtirinin ya da yaþamýþ olduðunuz zorluklarýn engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarýnýzý týkayýn her þeyin bir zamaný vardýr. Siz yapacaðýnýz baþarýlý iþlerle en güzel cevabý vereceksiniz. Bunlara takýlýp enerjinizi düþürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkýný verme zamaný þimdi.
Günün Olumlamasý: Öz deðerlerime sahip çýkýyor saðlýklý ve doðru kararlar alýyorum. Hedefim haklarýma sahip çýkarak baþarýya ulaþmak ve kalýcý olmak. Tercihlerimi zekice yapýyor güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Yakut

Yay Burcu

Cazibeniz ve çekiciliðinizle dikkat çekiyor pek çok kiþinin arasýnda cazibenizle adeta parlýyorsunuz þimdi. Ýþ hayatýnýzda yeteneklerinizi cesurca ortaya koydukça kariyer yolunuzda yeni kapýlar ardý ardýna açýlmaya devam ediyor. Sezgileriniz çok kuvvetli ve onlarý izlemekten çekinmeyin. Bu süreçte kendinizi daha da geliþtirecek yeni giriþimlere açýk olmalý bu þansý çok iyi deðerlendirmelisiniz. Özel yaþamýnýzda ise ruhunuzda dýþarýya yansýyan müthiþ enerjiniz karþý cinsi size yakýnlaþtýrýyor. Yeni tanýþtýðýnýz bir insanla enerjiniz öylesine uyuþabilir ki her an her þey olabilir yaþamýnýzda.
Günün Olumlamasý: Kendim olmaktan mutluyum. Ruhumu tüm negatif enerjilerden arýndýrmýþ olmanýn huzuru ile yepyeni baþlangýçlara yürüyorum. Burada ve þimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatýma sevgi dolu iliþkileri çekiyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars

Oðlak Burcu

Gökyüzü aþýrý heyecan ve strese baðlý saðlýk problemlerine karþý dikkatli olmanýz için uyarýyor sizleri. Bugün bir süre kendinize zaman ayýrarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasýna ertelemeniz faydanýza olacaktýr. Özel yaþamýnýzda beraberliði devam eden Oðlak ’lar eþ ya da eþin ailesinden kaynaklanacak problemlere karþý dikkatli olmalýsýnýz. Öfkeyle vereceðiniz tepkilerin sonucunda hiç te hoþ olmayan karþýlýklar alabilirsiniz.
Günün Olumlamasý: Beden ve ruh saðlýðým mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim benim en büyük zenginliðim saðlýðýmdýr. Tüm kalbimle þükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla deðer ve önem vereceðime söz veriyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Ýndigo

Kova Burcu

Bugün ailevi meseleler önem kazanmakta.Kendi yakýnlarýnýzýn saðlýk problemleri ile ilgilenebilir keyif verici geliþmelerle moral bulabilirsiniz. Özel yaþamýnýzla ilgili konularda yaþanacak gerginlikler söz konusu olabilir. Kararlý tavrýnýzý korumalý eþ ya da sevgilinizin sizi aþaðýlar tarzda davranýþlarýna sessiz kalmamalýsýnýz. Siz kararlý davranýn ne yaparsa yapsýn tartýþmayýn saygýyý yitiren taraf siz olmamalýsýnýz. Önceliðiniz siz olmalýsýnýz istekleriniz arzularýnýz doðrularýnýz. Sizi size yabancýlaþtýran her þeyden uzaklaþýyor yeni baþlangýçlara doðru yol alýyorsunuz.
Günün Olumlamasý: Ben bugün yaþamýn bana sunduðu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldýðým nefes saðlýkla uyandýðým her gün için þükürler olsun. Yaptýðým iþi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaþamsal alanlarýma sevgiyle yansýyor ve gerçek mutluluðu yaþýyorum.
Günün Kristali: Kuvars

Balýk Burcu

Bugün ailevi meseleler önem kazanmakta.Kendi yakýnlarýnýzýn saðlýk problemleri ile ilgilenebilir keyif verici geliþmelerle moral bulabilirsiniz. Özel yaþamýnýzla ilgili konularda yaþanacak gerginlikler söz konusu olabilir. Kararlý tavrýnýzý korumalý eþ ya da sevgilinizin sizi aþaðýlar tarzda davranýþlarýna sessiz kalmamalýsýnýz. Siz kararlý davranýn ne yaparsa yapsýn tartýþmayýn saygýyý yitiren taraf siz olmamalýsýnýz. Önceliðiniz siz olmalýsýnýz istekleriniz arzularýnýz doðrularýnýz. Sizi size yabancýlaþtýran her þeyden uzaklaþýyor yeni baþlangýçlara doðru yol alýyorsunuz.
Günün Olumlamasý: Ben bugün yaþamýn bana sunduðu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldýðým nefes saðlýkla uyandýðým her gün için þükürler olsun. Yaptýðým iþi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaþamsal alanlarýma sevgiyle yansýyor ve gerçek mutluluðu yaþýyorum.
Günün Kristali: Kuvars