Forum Tutkum - vBulletin

Etiket Listesi

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Harika
    Misafir

Forυмтυтĸυм.orɢ ~ нαyαт pαylαþтýĸçα ɢüzeldir

Her Türlü Hastalýk için Dua

@Deniz mm sana guLum

Bismillahirrahmanirrahiym
    “Allahümme inni es’elüke’l -afiyete fi’d- dünya ve’l ahirati, Allahümme inni es’elüke’l-afve ve’l afiyete fi dini ve dünyaye ve ehli ve mali, Allahümmestur avrati ve amin rav’ati.Allahümmehfazni min beyni yedeyye ve min halfi ve an yemini ve an þimali ve min favki ve e’uzü bi-azamatike en uðtale min tahti.Allahümme aðnini bi!l-ilmi ve zeyyinni bi’l-hilmi ve kerrimni bi’t-takva ve cemmilni bi’l-afiyeti”.
    Anlamý:”Allah’ým, Senden dünyada ve ahirette huzur ve saðlýk isterim.Allah’ým,Senden, dinim,dünyam,çoluk çocuðum ve malým için af ve afiyet isterim.Allah’ým,ayýplarýmý kapat,beni, korkularýmdan güvene kavuþtur.Allah’ým,beni önümden,arkamdan,saðýmdan,solumdan, ve baþýmdan gelecek her türlü hastalýklardan,kötülüklerden koru.gelecek bir kötülükle tuzaða düþürülmekden,yere vurulmakdan,senin yüceliðine sýðýnýrým.Allah’ým, beni ilim ile zenginleþtir,hilm ile süsle,takva ile kereme kavuþtur.afiyetle güzelleþtir.”
    Hasta olana yakýný tarafýndan okunacak bir dua;
    “Allahümme ezhibi’l-be’se, rabbennasi eþfi ve enet’þ-þafi la þifae illa þifaüke,þifaen la yuðadirü sekama”
    Anlamý:Allah’ým, ey insanlarýn Rabbi bu hastanýn ýzdýrabýný dindir,onu þifaya kavuþtur.senden baþka þifa verici yokdur,öyle bir þifa verki,bir daha hastalýk çekmesin.
    Deniz (02.Þubat.2016) Bunu beðendi

Bayan Üye Deniz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Forυмтυтĸυм.orɢ ~ нαyαт pαylαþтýĸçα ɢüzeldir
    Kayýt Tarihi
    30.Mart.2014
    Beðendikleri
    189
    Beðenileri
    142
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    69 Thread(s)
    Tecrübe Puaný