Süper Lig'in 19. haftasýnda cumartesi günü Fenerbahçe ile Þükrü Saracoðlu Stadý'nda çok zorlu bir maça çýkacak olan Trabzonspor çok radikal bir karar aldý. Bordo-Mavililer, mücadelede kendi aleyhlerine kasti hakem hatasý yaþanmasý durumunda, takýmý sahadan çekme kararý aldý.
Fanatik gazetesinin haberine göre; Baþkan Ýbrahim Hacýosmanoðlu, dev maça iki gün kala aldýklarý kararý açýkladý. Hacýosmanoðlu, "Bu sene hakemler yüzünden 15 puan kaybettik. Resmen 15 puanýmýz çalýndý. Fenerbahçe maçýnda çok kararlýyým. TFFBaþkaný ve MHK Baþkaný ile de çok açýk þekilde konuþtum ve bu kararýmý onlara da söyledim. Maç esnasýnda bir tane kasti hakem hatasý görürsem, takýmý sahadan çekeceðim" ifadesini kullandý.
Ýbrahim Hacýosmanoðlu þöyle devam etti: "Kasti bir hakem hatasýyla yenilmektense hükmen maðlubiyet almayý tercih ederim. Trabzonspor çok büyük bir camiadýr kimseye yem olmaz. Bu kadar para harcadýk, çok iyi bir kadro kurduk, önümüze büyük hedefler koyduk. Birkaç hakem yüzünden bu hakkýmýzý kimseye yedirmeyiz. TFF Baþkaný, MHK Baþkaný... Hepsinin haberi var. Kararýmý uygulamakta çok kararlýyým."" TRABZON KÝMSEYE YEM OLMAZ!"
"AYRIMCILIK ORTADA"
"Halen hak mahrumiyeti cezam var. Bu nedenle maçý izlemeyeceðim. Ceza verdiklerinde itiraz edebilirdim ve ceza da büyük ihtimalle düþerdi. Ama ben savunma bile yapmadým, savunma yapmaya gerek görmedim. Trabzonspor da bu ülkenin takýmý ama federasyon ve hakemlerin yaptýðý ayrýmcýlýk da ortada."
TEKNÝK EKÝBE BÝLDÝRÝLECEK
Trabzonspor Baþkaný Ýbrahim Hacýosmanoðlu, takýma destek olmak için bu sabahTrabzon'a gitti. Baþkan'ýn bu kararýný teknik ekip ve oyunculara da ileteceði öðrenildi. Hacýosmanoðlu'nun, tesislerde yapacaðý konuþmada, "Çýkýn cesurca oynayýn. Alýn terinizin gasp edilmesine izin vermeyeceðiz. Çok kararlýyýz" ifadelerini kullanacaðý bildirildi.