duyquSuz Nickli Üyeden Alýntý ` Güünaay dýnnnnn (: yiné ßén géLdim duyquSuz'n ., yéni uyandým doSt`m , kahvaLtý hazýrLýyorum ßaLkonda dénizé nazýr , ßi yandanda yazýyým dédim .. ßu arada kahvaLtýda omLét var habérin oLsun hani Canýn çéKér féLan nySééé .. ßugün YaptýkLArýmdan déðiLdé , YapacakLarýmdan bahSédicém , dün arkadaÞLar Aradý , bugün déniz Kéyfi var ., ArkadaÞýmýn marina`da apart bi évi var oraya davétLiyiz , Çok güzéL ßiyér rüya gibi .. hatta ßi kaç tané résim çékip ßurda paylaÞmayý ßiLé düþünüyorum .. Bugün mutSuz dégiLim akSiné çok mutLuyum nédén ßiLmiyorum (: içim kýpýr kýPýr Ayný ßöyLéyim ßak ; nySé akÞam géLdiðimdé yiné yazarým görüÞmék üzéré MutLu kaL günLüðüm , ( HoÞçakaL ) ~~ Hemen resim at hemenn ama bak kapri ile istemiyoruz mayo olsun hahahaha bekliyorum yakýþklýmmm
Bunu beðendi
elmas Nickli Üyeden Alýntý Hemen resim at hemenn ama bak kapri ile istemiyoruz mayo olsun hahahaha bekliyorum yakýþklýmmm Mayomu? hiÇ düÞünmédim mayoLu naSýL oLurum diyé ehehe güLdürdün ßéni @elmas
duyquSuz Nickli Üyeden Alýntý Mayomu? hiÇ düÞünmédim mayoLu naSýL oLurum diyé ehehe güLdürdün ßéni @elmas hahahaha ben düþündüm hahahaha
Vay be 6 sene olmus
Forum Kurallarý