arkadaþlar ben burada size her hangi bir hile yada program vermek için açmadým bu konuyu yada milletin bizleri kandýrma yada geyik yapma aracý olarak görmesinden dolayý bende geyik yapayým die yazmýyorum aþaðýdaki konulular ... dikkatlide okursanýz ve denerseniz sizlerde burada deneyimlernizi paylaþýnýz lütfen...
arkadaþlar hepimizin bildiði gibi oyun içerisinde dolunay kýlýcýný vahsi uzman vahsi okcudan düþürüyoruz genel olarak böyle bir bilgimiz var .. kimilerine göre önce vadide kesiceksin sonra 2. köyde sonra gideceksin metin keseceksin vs vsvs böyle düþüyormuþ ...kimilerine görede baþka þekilde ... ama benim dikkat ettiðim bir konu var dolunay düþürmekte ben yakamoz serverinda oynuyorum mavi krallýkda mavi krallýkda oynayan arkadaslar bilirler bakra bölgesinde yaþlý adamý etrafýnda yabani okcular vardýr...
2 3 hafta önce at görevini yaptým ve at görevini hepimiz biliyoruz lvl ým 50 lvl de yapdým yabani okcudan dolunay kýlýcý düþürdüm tabiki tereddüt ettim ilk baþta acaba vahsimi kesim diye ama yabani kesmiþim bunun üstüne dün tekrar yabani okcu kesdim uzunca bir süre ve dünde toplamda 3 tane dolunay düþürdüm belki bu konuyu bilen arkadaslar vardýr ama bilmeyen çok falza kiþi oldugundan eminim.. lütfen deneyin ve burada paylaþýn insanlar saçma sapan bilinmedik yöntemlere yönelmesinler....
kdp konusundada özellikle ch3 diyorum ch1 ch2 ch4 de uzunca süre denedim olmadý ch3 vadi sarý krallýk bölgesindeki mistikler buradada ilk giriþte sað tarafta kalan bölgedeki mistikler bunlarý ilk giriþ alanýndan ilerideki aðaç altýndaki misitiklere kadar kesmemiz gerekmektedir.bu nasýl olucak diyecek arkadaslarýmýz var ise önce ilk giriþteki ama bakýn sað taraftaki aðaç altý ve çevresindeki mistikler daha sonra slot çýkmasýný beklemeden tam karþýsýndaki aðaç altýndaki mistiklere kadar sýrasýyla kesmemiz gerekmektedir.kdp düþürme esnasýndada þunu fark ettim önce klasikdir baþlangýc el kitaplarý daha sonra her hangi bir zýrh msitik plaka ölümcül kýrmýzý aslan takýmý gibi daha sonra bilinmeyen týlsým ve son olarak leylak ve sonrasýnda kdp belki benim þansýma ama bana özel deil bundan eminim bunu defalarca denedim ve her defasýnda bu yazýda belirtmek isterim 4 yada 5 kdp düþürdüm 4 -5 kdp yi sabahdan akþama kadar deil sadece gece 12 den sabah 3 yada 4 e kadar ki 4 saatlik çalýþmada siz hem exp hemde para kasmýþ olacaksýnýz kdp de yanýnýza extra kalýcak bu yöntemide denemenizi tavsiye ediyorum .... ve lütfen deneyimlerinizi burada paylaþýnýz...
Not:amacým sizleri kandýrmak deil yaþadýðým oyun tecrübelerimi paylaþmak yardýmcý olabildiysem ne mutlu bana ....